Ontdek de nieuwe Ssangyong Rexton in onze showroom!

SSangyong XLV

Maak kennis met een urban SUV die u het leven een stuk gemakkelijker maakt – op ontelbare manieren. De stijlvolle XLV is niet alleen fun om mee te rijden, hij komt ook erg praktisch en veelzijdig uit de hoek. Stijl, comfort en gebruiksgemak tot in het kleinste detail. Dat is de nieuwe SsangYong XLV.

Opwindend interieur

Aan de binnenzijde oogt de XLV tegelijk dynamisch en smaakvol. De hoogwaardige materialen ogen niet alleen luxueus, ze voelen ook zo aan. Zowel voorin als achterin hebben de inzittenden toegang tot het infotainment. De basiskleur voor het interieur is zwart, terwijl u voor de stoelbekleding kunt kiezen tussen luxueus stof in ruitmotief en echt leder.

Een flinke dosis rijplezier

De instrumenten en bedieningselementen zijn dankzij hun opstelling uitzonderlijk gemakkelijk in het gebruik. Het sportieve, onderaan afgeplatte stuurwiel valt perfect in de hand en voelt erg behaaglijk aan in de winter dankzij de geïntegreerde verwarming. De wijzerplaten zitten vervat in aantrekkelijk vormgegeven cilinders, die samen met de regelbare achtergrondverlichting voor een perfecte afleesbaarheid zorgen. U kunt overigens kiezen uit zes subtiele achtergrondkleuren: rood, blauw, hemelsblauw, geel, wit of zwart.

Opbergvakken in overvloed

De koffer slikt maar liefst 720 liter aan bagage en de stoelen op de tweede rij zijn in twee delen (60/40) of volledig neerklapbaar voor nog meer laadvolume en flexibiliteit. De handige opbergvakken zijn handig verspreid over het interieur. De middenconsole is groot genoeg voor een iPad terwijl het handschoenkastje over een handige binnenschuif beschikt. De vier deuren zijn voorzien van zijvakken die plaats bieden aan een 1,5-literfles en diverse kleine voorwerpen.

Contact & info